Jack Hammer 2 slot

Det är dags att lägga upp det första gratisspelet på bloggen. Vi börjar med ett pengaspel då jag tycker om att spela slots när andan faller på och jag är ute efter lite spänning. Slotmaskinen bär namnet Jack Hammer 2 och vi har fått lånat gratisversionen av Spelautomater.se som jag tycker har den bästa samlingen av gratis slots på nätet. Anledningen till att jag gillar Jack Hammer 2, är att automaten påminner mig om min favoritfilm Sin City, dessutom har den vissa likheter med Grim Fandango som jag nämnde i det första inlägget.

Om Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 utspelar sig i staden Grand City där Don Crabby och hans elaka gäng har kidnappat Pearl. Det blir upp till hjälten Jack Hammer att ta upp kampen med brottslingarna, och i spelets freespinsläge har du möjlighet att ge Don Crabby på truten! Jack Hammer 2 är tillverkad av Net Entertainment och är en uppföljare till Jack Hammer, som blev en av företagets populäraste spelautomater någonsin.

Jack Hammer-serien är främst känd för sina ‘sticky wins’ som innebär att vinstkombinationer fryser fast på skärmen medan resterande symboler spinner på nytt utan extra kostnad. Detta pågår så länge det kommer upp nya vinstkombinationer på skärmen. Att Jack Hammer 2 därför kan bli en lukrativ automat, det råder det ingen som helst tvekan om.

Bara introt skvallrar om att Jack Hammer 2 är en spelautomat utöver det vanliga och jag tror inte att slotmaskinen kommer göra dig besviken. Vill du ha lite mindre actionbetonade slots från Net Entertainment, rekommenderar jag istället att du spanar in titlar som Flowers, Fortune Teller, Fruit Case och Icy Wonders!