monopol

Varmt välkommen till Funbase!

Funbase kommer bli en blogg där jag kommer lägga upp roliga och spännande spel som jag hittar på nätet. Spelen kommer vara helt gratis att spela och kommer tillhöra många olika genrer. Frampå hittar du allt från actionspel och rollspel till casinospel och pusselspel på våra sidor.

Om mig

Jag som driver bloggen heter Peter och är 24 år gammal. Jag har älskat spel i alla dess former sen jag var liten då jag var stormförtjust i sällskapsspel och brädspel, främst schack. Dessa spel fick dock stryka på foten när TV-spel och datorer kom in i mitt liv. Jag tackar dock inte nej till ett parti schack eller en omgång Trivial Pursuit i goda vänners lag när jag får tillfälle!

Trots att jag har spelat mängder med spel i mina dagar är det främst ett som är mitt absoluta favoritspel, Grim Fandango. Som en älskare av Lucas Arts, äventyrsspel och Film Noir, kändes det som om spelet hade tillverkats just för mig.

Det är dock en sak som grämer mig än i dag, jag var tvungen att använda lösning för att ta mig igenom det. Grim Fandango är visserligen ett av de svåraste äventyrsspel som gjorts, men det smärtar fortfarande att jag behövde fuska!

Sammanfattningsvis

Om ni vill att jag ska lägga upp eller recensera några speciella spel, är det bara att ta kontakt med mig. Detta kan ni göra antingen via e-post eller med hjälp av kontaktformulären som finns tillgängliga under varje inlägg. Jag kommer svara på alla meddelanden som ni skickar.

Mycket nöje!